WELCOME TO Cangzhou Lion Pipeline technology Co., Ltd.
  • 6ecbf1c9

Taros Kami

Pasar mangrupikeun tempat hirup urang.Kapuasan konsumén mangrupikeun tujuan padamelan urang.Produk anu kami nyayogikeun mangrupikeun sarat para nasabah.jasa kami sumebar ka sakuliah Cina.nilai kami ngaronjatkeun kalayan tungtutan konsumén '.Kami sadar yén kapuasan urang tina kapercayaan jangka panjang para nasabah.Upami produk anu nyumponan tungtutan palanggan henteu disayogikeun ku perusahaan urang, urang tiasa kaleungitan kapercayaan para nasabah sareng gagal berkembang terus-terusan.

Cangzhou Singa Pipeline Technology Co., Ltd.

Alamat

No 33 Jalan Huanghe Wétan, Zona Pangwangunan Ékonomi Cangzhou, Kota Cangzhou, Propinsi Hebei, Cina

Telepon

0086-317-3060979

Jam-jaman

7 * 24 jam jasa, real-time nuturkeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami