WELCOME TO Cangzhou Lion Pipeline technology Co., Ltd.
  • page_banner

Pipa

  • Weld Overlay Clad pipe

    Weld Overlay Clad pipe

    Prosés Molding: Gangguan pas diwujudkeun ngaliwatan rekombinasi mesin hidrolik

    Lingkup produksi: DN80-DN1800

    Bahan Utama: Dasar: Baja Karbon, Baja Paduan, Baja Pipa, jsb. Lapisan: Baja Tahan Karat, Baja Duplex, Alloy Berbasis Nikel, Titanium, Tambaga sareng Alloy tahan Korosi lianna.

    Kaayaan Aplikasi: Loba dipaké dina Pétrokimia, Batubara Kimia, Pemurnian, Minyak sarta Gas Transmission, Lingkungan Laut, Power, Pemanasan jeung proyék lianna.

  • Bi-logam komposit clad pipe

    Bi-logam komposit clad pipe

    Bi-logam Clad Pipe jeung Bend anu matak jeung kapang vanishing vakum nyeuseup casting prosés cladding.Luar pipe lempeng nyaéta pipa baja umum, cladding direalisasikeun ku ngabentuk pinding kromium tinggi via téhnik ngabentuk centrifugal.Pipa clad komposit Bi-logam nyandak baja karbon atanapi pipa baja alloy low salaku pipa dasar sareng pipa CRA salaku lapisan atanapi pipa lapisan ku téknologi dipaténkeun sareng alat-alat khusus, éta diproduksi dina prosés metalurgi atanapi mékanis khusus pikeun ngajamin beungkeutan anu ketat antara .. .
  • API SPEC 5LD CRA clad atanapi dijejeran Steel pipe

    API SPEC 5LD CRA clad atanapi dijejeran Steel pipe

    spésifikasi ieu nyertakeun mulus tur dilas clad pipe garis baja tur dijejeran pipe garis baja kalawan sipat tahan korosi ditingkatkeun cocog pikeun pamakéan dina sistem transportasi pipa di industri minyak bumi jeung gas alam.Pipa garis baja clad sarta dijejeran dieusian dieusian diwangun ku baja karbon Nyieun atawa bahan dasar luar (dina sababaraha kasus di jero jeung / atawa di luar) sarta alloy tahan korosi (CRA) lapisan atawa lapisan jero pipa.Bahan dasarna cocog sareng API 5 ...
  • Nikel Base Alloy dijejeran Pipa, pipa clad

    Nikel Base Alloy dijejeran Pipa, pipa clad

    Unsur alloying utama alloy basis nikel nyaéta tambaga, kromium jeung molybdenum.Nikel Base alloy dijejeran pipe boga kinerja sakabéh alus, résistansi kana rupa korosi asam sarta stress corrosion.Clad pelat dipaké salaku bahan baku pikeun produksi pipa metallurgically clad.Pelat diwangun ku bahan dasar sareng bahan alloy tahan korosi.Éta numbu babarengan pageuh ku sasak difusi.Aplikasi munggaran (produksi AS 1905) nyaéta nikel-tambaga (Ni-Cu) ...
  • PIPA BAJA SEAMLESS

    PIPA BAJA SEAMLESS

    Pipeline System mangrupikeun salah sahiji produsén pipa baja anu mulus di dunya.

  • CLAD PIPE & CLAD PIPE FITTINGS

    CLAD PIPE & CLAD PIPE FITTINGS

    Téknologi canggih - Kami nganggo manufaktur Éropa modéren sareng alat pamariksaan.Sadaya potongan 100% dipariksa saluyu sareng API, ASME, NACE sareng syarat palanggan.

  • API 5LD clad piping, las clading

    API 5LD clad piping, las clading

    CLAD PIPING Weld Overlay mangrupikeun prosés anu diatur ku API 5LD.Las Cladding nyadiakeun maké comparable sarta lalawanan korosi dina fraksi biaya solusi alloy padet.overlay weld kami utilizes sababaraha lapisan alloy nikel dina Nyieun baja karbon nu geus dilakonan kalawan difusi minimal tina substrate.The bahan rengse bakal greatly ngaronjatkeun kahirupan layanan dibandingkeun solusi karbon.Salian pipa sareng tabung, téknologi tiasa diterapkeun ka ampir sadaya alat anu pas ...
  • Padet CRA dijejeran pipe na CRA clad pipe

    Padet CRA dijejeran pipe na CRA clad pipe

    Padet CRA dijejeran pipa atawa CRA clad (cladding) pipa dipikanyaho tahan korosi nu diwangun ku hiji pipa jero nu ogé korosi-tahan jeung pipa luar baja karbon nu bisa nahan tekanan éksternal jeung internal CRA clad atawa pipa baja dijejeran bisa. tekanan anu sarua dialokasikeun kana bahan pangrojong & tahan korosi kana lapisan.Kombinasi bahan nyirorot ngurangan biaya.Salajengna, éféktivitas biaya ningkat nalika panjangna ningkat, sareng biaya operasional langkung handap ...
  • CRA padet, Clad jeung pipa dijejeran

    CRA padet, Clad jeung pipa dijejeran

    Aloi tahan korosi (CRAs) biasana dianggo dina industri minyak & gas pikeun ngajagaan aset logam dina eksplorasi sareng produksi, kilang, sareng pabrik pangolahan tina korosi.A pipe baja karbon clad kalawan CRA nyadiakeun alternatif kacida ekonomis pikeun pamakéan pipa CRA padet.Prosés cladding infra red (HDIR) dénsitas tinggi nyaéta prosés fusi produktivitas anu luhur anu nawiskeun alternatif anu tiasa skala pikeun laser sareng overlay las, anu langkung gampang pikeun mariksa sareng masang alternatif ngabandingkeun ...
  • Nikel Alloy korosi tahan clad pipa

    Nikel Alloy korosi tahan clad pipa

    Cladding nujul kana prosés dimana logam, alloy tahan korosi atawa komposit (bahan cladding) kabeungkeut sacara listrik, mékanis atawa ngaliwatan sababaraha tekanan luhur sarta prosés suhu séjén kana logam béda séjén (substrat) pikeun ningkatkeun durability na, kakuatan atawa penampilan.Mayoritas produk clad dijieun kiwari ngagunakeun baja karbon salaku substrat jeung aluminium, nikel, alloy nikel, tambaga, alloy tambaga jeung stainless steel salaku bahan clad kabeungkeut.Tipi...
  • Bimetallic Titanium Clad Steel Pipa

    Bimetallic Titanium Clad Steel Pipa

    séri bahan (pipa clad bimetal, pipa clad multi logam) Kategori: pipa clad cooper-baja, pipa stainless steel-tambaga, pipa clad stainless steel-baja;pipa clad titanium-baja, pipa clad titanium-stainless steel, pipa clad nikel-baja, pipa clad nikel-stainless steel, pipa clad nikel-cooper, pipa clad zirconium-baja, pipa clad tantalum-baja.Spésifikasi: OD: φ20-φ2000mm, Ketebalan Tembok/WT: 2.5-50mm Panjang: 3.000-12.000mm Bimetal clad pipe baja Ieu tipe anyar tina wear-tahan jeung corro ...
  • PIPA BAJA LSAW

    PIPA BAJA LSAW

    ERW pipa baja karbon - Résistansi listrik dilas pipa

    ERW Pipe nangtung pikeun Electric Resistance Welded Pipe, nampilkeun efisiensi biaya sareng kasabaran anu langkung caket tina ketebalan témbok upami dibandingkeun sareng pipa baja seamless.Hal ieu loba dipaké dina Anggar, Parancah, rékayasa, jsb Pikeun mastikeun precisions tinggi na kualitas ERW Pipe, SMC kami ngagunakeun bahan mumpuni tinggi, sarta boga kadali kualitas kaku.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2